Ideja o otvaranju salona rodila se prije 10-ak godina u nekoj novinskoj redakciji. Ništa nije išlo preko noći, razmišljala sam godinu dana, upisala prekvalifikaciju, bila naučnica. Sad mi se čini nevjerojatno, ali ovim poslom bavim se već devet godina i tek sad se ostvarilo ono radi čega sam se uopće odlučila na takav drastični rez. Punih devet godina sam učila, stjecala klijente – i tad se sve "otvorilo".

Cover image 1 Cover image 2 Cover image 3 Cover image 4

Više
o Nama

Na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini križanja Šubićeve i Zvonimirove ulice, mali stan od 30-ak kvadrata uz pomoć numenovca Svena Jonkea pretvoren je u Cut-up, mjesto na kojem se svi osjećaju posebno. Ovdje rado navraćaju školarci, umjetnici, novinari, majke s malim bebama, cijele obitelji, čak i turisti…, ali ne i slučajni prolaznici. Naime, Cut-up nigdje nije oglašen, nalazi se na 1. katu i svi dosadašnji klijenti došli su po preporuci.

I svi su jednako važni. Svakome se pristupa s jednakom pažnjom. Kao što se pažljivo biraju i ostali sadržaji i proizvodi kojima je osoba pritom izložena.

Cover image 9 Cover image 9